2014. április 2., szerda

egy kis ezmegaz

Itt vagyunk a beküldési határidő küszöbén - kicsivel több, mint egy napunk van hátra, így (mint már olvashattátok) beköltöztünk a könyvtárba, hogy mindennel időben végezhessünk.

Hosszú, nagyon hosszú és fárasztó napon vagyunk túl. Bár megérte a fáradtságot, hisz karnyújtásnyira van a cél. Megtettünk minden tőlünk telhetőt. Már csak annyi a dolgunk, hogy elvégezzük az utolsó simításokat, és boldogan, nagy "szívükrőlkőesés" közepette elküldjük az Online Demokrácia Activity 2.0 utolsó fordulójához alkotott anyagainkat.

Addig azonban valamit meg kell osztanunk veletek!


Ki mit szűr le ebből a képből? 
  • Csoportos sálkötést tartunk, mert szerda van
  • Szellemidézés, elhunyt személyekkel való kommunikálás vezetékes telefon segítségével
  • TV forgatás
A helyes válasz bekarikázandó!

***

Úgy biza', nem csalás, nem ámítás: ez maga a Keszthely TV kirendeltsége - a kép pedig a forgatás egyik pillanatát örökíti meg!
Tegnap, április elseje lévén már közzétettük (így mindenki úgy gondolta, ahogy akarta), hogy meglátogatnak minket a mai nap folyamán a helyi televíziótól. Lehetett akár átverés is, ugye? De nem az volt!
Aki holnap megteheti, az mindenképp csekkolja 6 óra magasságába a TV-t, hisz előfordulhat, hogy már akkor visszakacsintunk Rátok!


És ami mindamellett még fontos...
Aki akarja, mára már Ő sem tudja figyelmen kívül hagyni, hogy vasárnap bizony ismét választás elé kerül az ország: országgyűlési választás lesz!
Ha valaki nem lenne tisztában, hogy a választást eszik-e, vagy isszák, azok számára itt egy pontos megfogalmazás egy jó barátunktól, a Wikipédiától:
A választások alatt azt a döntéshozatalt értjük, amikor az érintett közösség választójoggal rendelkező tagjai arról döntenek, hogy kik töltsék be a hivatalos tisztségeket. A modern képviseleti demokráciákban ez a szokásos módja a törvényhozó hatalmat képviselő szerv tagjainak kiválasztására, esetenként a végrehajtó hatalom vagy az igazságszolgáltatás vezetőit és a regionális vagy helyi kormányzatot is így hozzák létre. 
A rendszerváltás utáni 7. országgyűlési választás lesz!

Kövessétek a példánkat: rendeljetek egy (vagy sok!:D) pizzát, vitassátok meg az aktuális politikai helyzetet, a pártok kampányígéretét, és belátásotok szerint szavazzatok április 6.-án!


xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése