2014. március 30., vasárnap

look back - avagy visszakukkolás az eltelt hétre #7

Hát elérkeztünk volna ide? Ide, ahonnan nincs már visszaút? Úgy bizony! Az utolsó look back rovatot olvasod most!

Nézzük, mik is történtek a héten:

Hétfőn belevetettük magunkat a kérdőívkészítésbe, és sok-sok emberrel készítettünk interjút - ezzel megfelelő alapot adva a feladattal kapcsolatos videónkhoz.

Aztán kedden élő adásban köszöntöttük a Helikon Rádió hallgatóit, majd beszámoltunk a műsorvezetőnek (Villányi Eszter) a feladatainkról, az eddig elért eredményeinkről, "ésatöbbi".

Szerdán koccantunk Pasku Dáviddal, megkértük, hogy dedikálja a pólónkat, még indulás előtt. Boldogan írta alá, és persze sok sikert kívánt. Természetesen nem csak ennyiből állt a nap, még rengeteg dolgot csináltunk, csak nem lenne elég időd elolvasni... :P

Csütörtökön egy kis pihenőt tartottunk, összegeztük a még előttünk álló feladatokat, nosztalgiáztunk egy keveset, és persze tovább fokozódott az izgulás okozta feszültség.

Ezután, pénteken egy kis frissítéssel álltunk elő. Bár lehet, hogy már nem sok értelme volt, de úgy gondoljuk, hogy sosem késő színesebbé tennünk a blogot. Oldalra kikerült egy visszaszámláló (Ó, te jó ég... Már csak 4 nap...), valamint egy gif, ami a feladat hivatkozására mutat.

És végül tegnap, azaz szombaton eljutottunk a sokadik médiamegjelenésünkhöz. Egy kisebb riportot olvashattok a "Szótlan" generációról a Vonyarci Hírmondóban!


Nem elfelejteni: jövőhét péntektől jön a CÉLEGYENES rovat, amelyben visszatekintünk az eltelt 7 hétre.
Addig is...

Figyelem-figyelem! Egy kis segítségre van szükségünk, itt a vége előtt pár nappal!

Minden beérkező szavazat (lájk, megtekintés) után + pontot kapunk a végső összesítésben, így (persze csak ha nem megterhelő számodra) ha még nem tetted volna meg, és szerinted megérdemeljük, dobj ránk egy lájkot, vagy hívd meg a barátodat! :) <3


xoxo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése